Achtergrond

Sandra van Megen (1973) is eigenaar van Helder en Verder. Zij is loopbaancoach en expert in lichaamstaal en communicatie. Haar certificering als Lumina Learning consultant combineert zij met haar ervaring als (loopbaan)coach. Door deze vakgebieden met elkaar te verbinden kan Sandra met haar dienstverlening aansluiten op wat medewerkers en organisaties nodig hebben om meer uit zichzelf te halen.

Sandra van Megen (1973), eigenaar Helder en Verder

Ik word er blij van wanneer ik iemand zie die met passie over zijn vak en zijn bedrijf praat. Je ziet gedrevenheid en vooral twinkelende ogen. Wanneer je dat ziet, weet je dat die persoon werkplezier ervaart en dat is wat ik wens voor iedereen. Ik geloof dat zelfinzicht de belangrijkste stap is op weg naar verandering. Wanneer je weet hoe je in elkaar zit, wat je kwaliteiten en valkuilen zijn en in welke patronen je terecht komt, kun je keuzes maken. Je kunt bijvoorbeeld je werk anders indelen, je communicatiestijl aanpassen of een andere loopbaanrichting kiezen. Waarom zou je werk blijven doen waar je geen plezier aan beleeft? Ik werk coachend, soms confronterend en vooral vanuit empathie. Uitgangspunt is dat je bent wie je bent en dat je jezelf mag blijven.

sandrakoffie-large
  • Lichaamstaaltrainer en -coach, Centrum voor Lichaamstaal
  • Nonverbaal strategie- en videoanalist, Innerscore
  • Coach – Post-HBO, Alba-academie
  • Loopbaancoach, Alba-academie
  • Teamcoach, Alba-academie
  • Consultant, Lumina Learning

“Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it’s stupid. – Albert Einstein


Samenwerking

Helder en Verder werkt met andere organisaties samen om u ook voor grotere trajecten beter tot dienst te kunnen zijn of om u op unieke wijze tot dienst te kunnen zijn. Hieronder kunt u zien met welke bedrijven Helder en Verder samenwerkt.

Outplacement en organisatie-ontwikkeling
Helder en Verder werkt samen met Het Groeihuis. In Het Groeihuis zijn de krachten van goed opgeleide trainers en coaches gebundeld op het gebied van outplacement en organisatie-ontwikkeling. De trainers en coaches van Het Groeihuis hebben ieder hun eigen kwaliteiten en vullen elkaar goed aan. Door met elkaar samen te werken is Het Groeihuis breed inzetbaar en kan Het Groeihuis grotere opdrachten succesvol vervullen.

Voor meer informatie kun je terecht op: www.hetgroeihuis.nl

Burn-outpreventie
Daarnaast werkt Helder en Verder samen met Marieke Sprenger van Sprengerworks aan Burn-outpreventie. Wij bundelen onze krachten op het gebied van communicatie en goed zorgen voor jezelf. Wij geloven dat dit de basis vormt voor gezond werken.

Meer informatie over Sprengerworks: www.sprengerworks.nl

Lumina Learning
Helder en Verder is gecertificeerd Lumina Learning consultant. Lumina Learning is een instrument om communicatie en samenwerken inzichtelijk te maken. Helder en Verder kan voor grotere trajecten beschikken over gecertificeerde trainers.