Loopbaanontwikkeling

aa a   
  • Werknemers die zelf de regie in handen willen nemen
  • Werkzoekenden die op zoek willen naar een andere richting
  • Bedrijven die medewerkers willen stimuleren het beste uit zichzelf te halen
  • Medewerkers die niet goed functioneren en dit graag willen verbeteren  

Loopbaanontwikkeling richt zich op het maken van keuzes, het ontwikkelen van talenten en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Resultaat
Je krijgt inzicht in wie je bent, wat je kunt en waar je plezier aan beleeft. Je bent in staat (opnieuw) regie te nemen over je eigen loopbaan en om keuzes te maken.

Hoe werkt het?
Afhankelijk van je vraag maken we eerst een plan van aanpak. Centraal daarbij staat wat je wilt bereiken. Tijdens coachgesprekken gaan we onderzoeken wie je bent, wat je kunt en waar jij energie van krijgt. Ik gebruik video-analyse (wanneer je dat wilt), lichaamstaal en praktische oefeningen om je vanuit verschillende invalshoeken te laten werken aan zelfinzicht. Ik geloof dat je tijdens een loopbaantraject niet alleen vanuit je hoofd kunt werken. Ervaren en voelen is belangrijk om te kunnen bepalen wat echt bij je past.

Meer weten?
Je bent altijd welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw situatie toelichten en vertel ik meer over mijn werkwijze.

Als bedrijf interesse? Ik kom graag langs om de mogelijkheden toe te lichten!

Meer weten? Bel of mail me gerust! Contact.

William Mulder – Controller en Businessconsultant

Zonder twijfel weet Sandra de juiste snaar te raken. Ze is erg toegewijd, weet waar ze mee bezig is en begrijpt, door vakkundigheid, hoe ze je op het juiste pad kan assisteren. Niets dan lof over hoe ze perceptie en werkelijkheid tot een verenigde kracht kan helpen realiseren. Een absolute krachtpersoon!